Έργα

ECO-AIR

Η ECO-AIR, μια πρωτοπόρα εταιρεία στον χώρο των μηχανημάτων βιομηχανικής χρήσης

Η Εταιρία

Η εταιρεία ECO-AIR ιδρύθηκε το 2012, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της βιομηχανίας για ποιοτικές καθώς και ενεργειακά αποδοτικές λύσεις και με γνώμονα το πάθος για την εξειδικευμένη και συνεχή παροχή υπηρεσιών στον πελάτη. Στόχος της είναι η παροχή λύσεων στον κλάδο υψηλών προδιαγραφών, η αμέριστη άμεση και συνεχή εξυπηρέτηση και υποστήριξη των πελατών και η διαρκής ανάγκη της βιομηχανίας για εξέλιξη και διαχείριση των πόρων. Με αυτόν τον τρόπο, έχουν καταφέρει να προσφερθούν κατάλληλες λύσεις σε πάνω από 300 βιομηχανικές και άλλες εταιρείες.

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Η ECO-AIR αντιμετώπιζε προκλήσεις στη διαχείριση του εξειδικευμένου εξοπλισμού της και στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών συντήρησης στους πελάτες της. Με τη σταδιακή ανάπτυξη του επιχειρηματικού της μοντέλου παρουσιάστηκε η ανάγκη για εξειδικευμένη λύση ERP που θα βοηθούσε την εταιρεία στον σύνολο των λειτουργιών της.

Η Λύση

Η ECO-AIR απευθύνθηκε στον εξουσιοδοτημένο συνεργάτη του Ομίλου Epsilon Net, E-Space (ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε).

Η λύση που πρότεινε η E-Space ήταν το PYLON ERP Hybrid , του Ομίλου Epsilon Net, βασιζόμενη στο ενσωματωμένο κύκλωμα service. Το κύκλωμα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο εργαλείο για τη διαχείριση του κύκλου ζωής των μηχανημάτων, καλύπτοντας όλες τις απαραίτητες λειτουργίες από την πώληση έως τη συντήρηση.

Με τη χρήση του κύκλωματος service του PYLON ERP Hybrid , η ECO-AIR μπορεί να παρακολουθεί αναλυτικά τις επισκευές και τις συντηρήσεις των μηχανημάτων της. Επιπλέον, μπορεί να δημιουργεί work orders με συγκέντρωση εργασιών και ανταλλακτικών, να παρακολουθεί την προγραμματισμένη συντήρηση, να διαχειρίζεται τις επισκέψεις των τεχνικών και να λαμβάνει υπενθυμίσεις για τις προγραμματισμένες εργασίες.

Συνεργάτης:

Τα Οφέλη

Η εφαρμογή του PYLON ERP Hybrid παρέχει και τα παρακάτω οφέλη για την ECO-AIR:

  • Ενσωμάτωση: Ενοποίηση όλων των λειτουργιών σε μια κεντρική πλατφόρμα για αυξημένη αποτελεσματικότητα.
  • Υψηλότερη Παραγωγικότητα: Βελτιστοποίηση και αυτοματοποίηση των διαδικασιών για μεγαλύτερη απόδοση με λιγότερους πόρους.
  • Άμεση Ενημέρωση: Αποφυγή των στεγανών πληροφοριών και γρηγορότερη λήψη αποφάσεων με βάση τα πραγματικά δεδομένα.
  • Ευελιξία: Πρόσβαση σε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την αντιμετώπιση των αλλαγών στην αγορά και την αξιοποίηση νέων ευκαιριών.

Η επιλογή του PYLON ERP Hybrid και η χρήση του κύκλωματος service αποτελούν βήματα προς την καλύτερη διαχείριση και την αύξηση της αποτελεσματικότητας της ECO – AIR. Με τη συνεχή παρακολούθηση και την εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρία διατηρεί τη θέση της στην κορυφή της αγοράς, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και συνεχίζοντας το έργο της για την προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης στον κλάδο των μηχανημάτων βιομηχανικής χρήσης.

Play Video

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν