H Epsilon SingularLogic

Η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου EPSILON NET, προσφέρει κορυφαία συστήματα πληροφορικής σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης σύνθετων έργων πληροφορικής.

Στόχος της εταιρίας είναι να δημιουργεί προστιθέμενη αξία στους πελάτες της χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνολογίες και προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού.

Κυριαρχεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής έχοντας στο δυναμικό της τα πλέον άρτια και καταρτισμένα στελέχη, με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL, WMS-SCM, SFA, MOBILE, MIS, καθώς και ένα πιστοποιημένο πανελλαδικό δίκτυο 500 και πλέον συνεργατών.

Σε συνεργασία με τη μητρική εταιρία και τις υπόλοιπες θυγατρικές του Ομίλου EPSILON NET, εξυπηρετούν πάνω από 150.000 πελάτες σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, έχοντας ανταποκριθεί με επιτυχία σε ιδιαίτερα σύνθετα και απαιτητικά έργα.

Ακολουθώντας με συνέπεια τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του Ομίλου, σε επίπεδο συνεχούς οργανικής ανάπτυξης, σχεδιάζει προσεκτικά τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες με στόχο τη συμβολή της στην αύξηση του συνόλου των οικονομικών μεγεθών του Ομίλου.

Θυγατρικές της Epsilon SingularLogic είναι πλέον οι εταιρίες iQom και SystemSoft, ενώ από τον Νοέμβριο του 2023, επέκτεινε τη δραστηριότητα της αποκτώντας το σύνολο της δραστηριότητας του κλάδου integration, πωλήσεων και customer support software Retail & Fuel της SingularLogic ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την παρουσία της στην αγορά λιανικού εμπορίου και πρατηρίων υγρών καυσίμων.

Τέλος, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας του Ομίλου EPSILON NET με την Εθνική Τράπεζα, δραστηριοποιείται στην αγορά του Fintech και του Embedded Banking.

Όραμα

Όραμά μας είναι να καινοτομούμε συνεχώς, ώστε να οδηγούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις με μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και τη δυναμική των τοπικών κοινωνιών.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να ενισχύουμε την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας, σχεδιάζοντας ψηφιακές λύσεις αιχμής και προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, ώστε να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Αξίες

Καινοτομούμε

Παρακολουθούμε και προσαρμοζόμαστε συνεχώς στο μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον, ώστε να παρέχουμε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που συμβαδίζουν με όλες τις σύγχρονες τάσεις. Θέλουμε να οδηγούμε τους πελάτες μας στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, με λύσεις που τονώνουν την καινοτομία, εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς τους στόχους και προσαρμόζονται σε όλες τις αλλαγές, διασφαλίζοντας την επιχειρηματική τους συνέχεια. 

Παραδίδουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε περισσότερα από την απλή ανάπτυξη λογισμικού, παραδίδουμε επιχειρηματική αξία στους πελάτες μας. Γι’ αυτό θέτουμε σαφείς στόχους και υιοθετούμε agile μεθοδολογίες. Μέσω της μακρόχρονης εμπειρίας και εξειδίκευσής μας, σχεδιάζουμε και παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στις βέλτιστες πρακτικές, ενώ παράλληλα διασφαλίζουμε την άμεση και υψηλής ποιότητας υποστήριξη περισσότερων από 50.000 επιχειρήσεων, καθημερινά. 

Είμαστε παθιασμένοι

Μας αρέσει να αναπτύσσουμε και να υλοποιούμε λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους, σχεδιάζοντας ένα καλύτερο ψηφιακό περιβάλλον ικανό να καλύπτει τόσο τις καθημερινές εργασίες του μεμονωμένου χρήστη όσο και τις αποφάσεις της Διοίκησης. Ακούμε τις ανάγκες και τις ιδέες των πελατών, των συνεργατών και των συναδέλφων μας και τις μετατρέπουμε σε λύσεις. Εργαζόμαστε με πάθος, ώστε οι πελάτες μας να αναπτύσσονται και να επιτυγχάνουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας.

 

Σεβόμαστε τους Ανθρώπους μας

Τοποθετούμε τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο των φιλοδοξιών μας. Συνεχώς, αναπτύσσουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία, τη διαφορετικότητα, τη συνεργασία και την ελεύθερη έκφραση. Διασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποι μας αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και ότι μπορούν να αναπτύσσουν συνεχώς τις δεξιότητες και ικανότητες τους ώστε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών μας.

Επιχειρηματική Ηθική

• Ενεργούμε με Διαφάνεια   • Λειτουργούμε με Ακεραιότητα   • Σεβόμαστε τη Διαφορετικότητα   • Υιοθετούμε μοντέλα Αειφορίας

Λόγοι για να μας επιλέξετε​

Η Ισχυρότερη εταιρία στην αγορά πληροφορικής η οποία προέκυψε ενώνοντας τις δυνάμεις 3 εταιριών: Epsilon Net, SingularLogic & Data Communication

Οι πιο εξειδικευμένοι business consultants & ισχυρό δίκτυο 500+ συνεργατών στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο φάσμα λύσεων για τις ανάγκες ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων

Ολοκληρωμένες προτάσεις ψηφιακής αναβάθμισης & κάθετες λύσεις

Εκτενής εμπειρία και σε βάθος γνώση του ελληνικού επιχειρηματικού, οικονομοτεχνικού, νομοθετικού και εργασιακού περιβάλλοντος

Ελαχιστοποίηση του χρόνου που απαιτείται για εγκατάσταση και υλοποίηση

Άμεση ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και διεθνών τάσεων

Κορυφαίας ποιότητας και πολυβραβευμένες υπηρεσίες και μετά την πώληση

Ευκαιρίες Καριέρας

Ενημερώσου για τις θέσεις εργασίας του Ομίλου Epsilon Net και ξεκίνα την καριέρα σου τώρα!