H Epsilon SingularLogic

Η Epsilon SingularLogic, μέλος του Ομίλου Epsilon Net, προσφέρει κορυφαίες και καινοτόμες λύσεις σχεδιασμού, ανάπτυξης και υλοποίησης συστημάτων πληροφορικής και δημιουργεί προστιθέμενη αξία σε όλες τις επιχειρήσεις, αλλά και σε σημαντικές κάθετες αγορές, εξυπηρετώντας ολοκληρωμένα τους πελάτες της. Η εταιρία προέκυψε μέσα από την εξαγορά της SingularLogic από την Epsilon Net σε πνεύμα δημιουργικής συνεργασίας με την Space Hellas.

Κυριαρχεί στην ελληνική αγορά πληροφορικής έχοντας στο δυναμικό της τα πλέον άρτια και καταρτισμένα στελέχη με 30+ έτη εμπειρία στον κλάδο και εξειδικευμένη τεχνογνωσία σε συστήματα ERP, CRM, RETAIL, WMS, MOBILE, MIS, καθώς και ένα πιστοποιημένο και ισχυρό δίκτυο 500 και πλέον συνεργατών. Ως Όμιλος εξυπηρετούμε, πλέον, πάνω από 150.000 επιχειρήσεις, έχοντας ανταποκριθεί σε ιδιαίτερα σύνθετα και απαιτητικά έργα, χάρη στις σύγχρονες τεχνολογίες υλοποίησης που χρησιμοποιούμε. 

Ακολουθώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό σχεδιασμό του Ομίλου, σε επίπεδο συνεχούς οργανικής ανάπτυξης, στην Epsilon SingularLogic σχεδιάζουμε προσεκτικά τεχνολογικές και επιχειρηματικές συνεργασίες με στόχο την αύξηση των μεριδίων αγοράς και του συνόλου των οικονομικών μεγεθών μας. Στο πλαίσιο αυτό, θυγατρικές της Epsilon SingularLogic είναι πλέον οι εταιρίες iQom, με πολυετή εμπειρία στην ανάπτυξη ειδικών εφαρμογών τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού στον δυναμικό τομέα του software Λιανικού Εμπορίου, και SystemSoft, εταιρία που εστιάζει στην παροχή λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής σε ΜΜΕ του ιδιωτικού τομέα. 

Όραμα

Όραμά μας είναι να καινοτομούμε συνεχώς, ώστε να οδηγούμε τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρέχοντας ολοκληρωμένες ψηφιακές λύσεις με μοναδικά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που ενισχύουν την επιχειρηματικότητα και τη δυναμική των τοπικών κοινωνιών.

Αποστολή

Η αποστολή μας είναι να ενισχύουμε την επιχειρηματική ανάπτυξη των πελατών μας, σχεδιάζοντας ψηφιακές λύσεις αιχμής και προσφέροντας συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους, ώστε να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Αξίες

Καινοτομούμε

Παρακολουθούμε και προσαρμοζόμαστε συνεχώς στο μεταβαλλόμενο ψηφιακό περιβάλλον, ώστε να παρέχουμε λύσεις τελευταίας τεχνολογίας που συμβαδίζουν με όλες τις σύγχρονες τάσεις. Θέλουμε να οδηγούμε τους πελάτες μας στον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, με λύσεις που τονώνουν την καινοτομία, εξυπηρετούν τους επιχειρηματικούς τους στόχους και προσαρμόζονται σε όλες τις αλλαγές, διασφαλίζοντας την επιχειρηματική τους συνέχεια. 

Παραδίδουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε περισσότερα από την απλή ανάπτυξη λογισμικού, παραδίδουμε επιχειρηματική αξία στους πελάτες μας. Γι’ αυτό θέτουμε σαφείς στόχους και υιοθετούμε agile μεθοδολογίες. Μέσω της μακρόχρονης εμπειρίας και εξειδίκευσής μας, σχεδιάζουμε και παρέχουμε λύσεις και υπηρεσίες βασισμένες στις βέλτιστες πρακτικές, ενώ παράλληλα διασφαλίζουμε την άμεση και υψηλής ποιότητας υποστήριξη περισσότερων από 50.000 επιχειρήσεων, καθημερινά. 

Είμαστε παθιασμένοι

Μας αρέσει να αναπτύσσουμε και να υλοποιούμε λύσεις που επιτρέπουν στους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους, σχεδιάζοντας ένα καλύτερο ψηφιακό περιβάλλον ικανό να καλύπτει τόσο τις καθημερινές εργασίες του μεμονωμένου χρήστη όσο και τις αποφάσεις της Διοίκησης. Ακούμε τις ανάγκες και τις ιδέες των πελατών, των συνεργατών και των συναδέλφων μας και τις μετατρέπουμε σε λύσεις. Εργαζόμαστε με πάθος, ώστε οι πελάτες μας να αναπτύσσονται και να επιτυγχάνουν τους επιχειρηματικούς τους στόχους χρησιμοποιώντας τις λύσεις μας.

 

Σεβόμαστε τους Ανθρώπους μας

Τοποθετούμε τους ανθρώπους μας στο επίκεντρο των φιλοδοξιών μας. Συνεχώς, αναπτύσσουμε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει την καινοτομία, τη διαφορετικότητα, τη συνεργασία και την ελεύθερη έκφραση. Διασφαλίζουμε ότι οι άνθρωποι μας αισθάνονται σαν στο σπίτι τους και ότι μπορούν να αναπτύσσουν συνεχώς τις δεξιότητες και ικανότητες τους ώστε να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών μας.

Επιχειρηματική Ηθική

• Ενεργούμε με Διαφάνεια   • Λειτουργούμε με Ακεραιότητα   • Σεβόμαστε τη Διαφορετικότητα   • Υιοθετούμε μοντέλα Αειφορίας

Λόγοι για να μας επιλέξετε​

Η Ισχυρότερη εταιρία στην αγορά πληροφορικής η οποία προέκυψε ενώνοντας τις δυνάμεις 3 εταιριών: Epsilon Net, SingularLogic & Data Communication

Οι πιο εξειδικευμένοι business consultants & ισχυρό δίκτυο 500+ συνεργατών στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο φάσμα λύσεων για τις ανάγκες ΟΛΩΝ των επιχειρήσεων

Ολοκληρωμένες προτάσεις ψηφιακής αναβάθμισης & κάθετες λύσεις

Εκτενής εμπειρία και σε βάθος γνώση του ελληνικού επιχειρηματικού, οικονομοτεχνικού, νομοθετικού και εργασιακού περιβάλλοντος

Ελαχιστοποίηση του χρόνου που απαιτείται για εγκατάσταση και υλοποίηση

Άμεση ενσωμάτωση νέων τεχνολογιών και διεθνών τάσεων

Κορυφαίας ποιότητας και πολυβραβευμένες υπηρεσίες και μετά την πώληση

Ευκαιρίες Καριέρας

Ενημερώσου για τις θέσεις εργασίας του Ομίλου Epsilon Net και ξεκίνα την καριέρα σου τώρα!