Το myDATA Hub του Ομίλου Epsilon Net βραβεύτηκε με Silver Award στα Supermarket Awards 2021

O Όμιλος Epsilon Net ξεχώρισε με μία ασημένια διάκριση στη βραδιά απονομής των Supermarket Awards 2021, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021. Η ασημένια διάκριση κατακτήθηκε στο πλαίσιο της υλοποίησης της λύσης myDATA Hub στην METROΑΕΒΕ, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες λιανεμπορίου στην ελληνική αγορά, στην κατηγορία Ψηφιακές Τεχνολογίες & Συστήματα, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά το υψηλό επίπεδο ποιότητας και καινοτομίας των προϊόντων και των υπηρεσιών που ο Όμιλος Epsilon Net προσφέρει, σε περισσότερες από 70.000 επιχειρήσεις. Το βραβείο για τον Όμιλο Epsilon Net παρέλαβε ο κ. Μιχάλης Λυμπεριάδης, Integrator Services Director TPD της Epsilon SingularLogic.

Η καινοτόμα, SaaS, εφαρμογή myDATA Hub υποστηρίζει τη διασύνδεση με την πλατφόρμα myDATA, επιτρέποντας σε κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου, να ευθυγραμμιστεί ταχύτατα, με ευκολία και χαμηλό κόστος, με την καλύτερη εμπειρία χρήστη και μέσα από ένα φιλικό περιβάλλον. Η λύση έχει σχεδιαστεί από τον Όμιλο Epsilon Net και την Invoice Hub, εταιρεία ιδρυμένη από τη σύμπραξη των ΕΛΜΗ Systems, OTS και High Technology. Σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό, απαιτεί ελάχιστα δεδομένα, εύκολα ανακτήσιμα από το σύστημα προέλευσης, χωρίς καμία μεταβολή του source ERP.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβευμένο myDATA Hub αυτοματοποιεί πλήρως το σύνολο των αναγκών της διαχείρισης Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ μέσα από ένα κεντρικό, ενιαίο σύστημα, προσφέροντας αύξηση της παραγωγικότητας των χρηστών με μία εύκολη, ευέλικτη και προσαρμόσιμη ενδιάμεση λύση, εξοικονόμηση χρόνου και ελαχιστοποίηση του συνολικού TCO, διασφαλίζοντας, παράλληλα, έγκαιρη και έγκυρη προσαρμογή σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο νομοθετικό περιβάλλον, καθώς και βέλτιστη διαχείριση της επικοινωνίας με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ.

Ο σημαντικός αυτός θεσμός διοργανώθηκε φέτος για 10η χρονιά, βραβεύοντας τις καινοτόμες πρωτοβουλίες επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες συνέβαλαν ουσιαστικά στην αναβάθμιση των επιχειρήσεων και συνολικά του λιανεμπορίου τροφίμων, ενώ παράλληλα δημιούργησαν νέα πρότυπα εξυπηρέτησης των σύγχρονων καταναλωτικών αναγκών. Στην τελετή απονομής των βραβείων συμμετέχουν: Ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προμηθευτών ταχυκίνητων προϊόντων και υπηρεσιών, ομάδες στελεχών που υλοποίησαν πρωτοβουλίες άξιες μίμησης από το σύνολο του κλάδου, ακαδημαϊκοί, εμπειρογνώμονες του κλάδου και εκπρόσωποι φορέων της αγοράς.