Έργα

Χαρμάνης

Η επιχείρηση ΧΑΡΜΑΝΗΣ (G.P. PRODUCTS Α.Ε.) ιδρύθηκε το 1958 και έχει ως αντικείμενο την εμπορία, εισαγωγή, εξαγωγή και αντιπροσώπευση παραφαρμακευτικών ειδών, ειδών κομμωτηρίου, αισθητικής και καλλυντικών.

Η Εταιρία

Η ΧΑΡΜΑΝΗΣ (G.P. PRODUCTS Α.Ε.) διαθέτει 8 καταστήματα, 7 στην Αττική (Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Αθήνα, Γαλάτσι, Άλιμο) και 1 στην Πάτρα. Η επιχείρηση μέσα από την ανοδική της πορεία όλα τα χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο της και να επιδείξει σημαντικό έργο κατέχοντας μια καλή θέση στον κλάδο πωλήσεων λιανικής και χονδρικής. Στην επιχείρηση απασχολούνται σήμερα συνολικά 290 άτομα.

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Η ΧΑΡΜΑΝΗΣ (G.P. PRODUCTS Α.Ε.) αναζήτησε μια ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης για την συνολική παρακολούθηση των τμημάτων της, ενώ ταυτόχρονα επιθυμούσε την αναλυτική καταγραφή χιλιάδων προϊόντων. Επιπλέον, είχε ως απαραίτητη προϋπόθεση την ενσωμάτωση χρηματοοικονομικής πληροφόρησης μέσω της λογιστικής σε μια ενιαία εφαρμογή.

Η Λύση

Η μηχανογράφηση της εταιρείας ΧΑΡΜΑΝΗΣ G.P. PRODUCTS Α.Ε. ανατέθηκε στην DK INFOMATIC ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ, Gold Partner του Ομίλου EPSILON NET), η οποία προχώρησε στην εγκατάσταση του PYLON Commercial Hybrid, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών Λογιστικής, Retail και Warehouse Management. Με την εγκατάσταση του PYLON Commercial Hybrid, καλύπτεται πλήρως ο κύκλος πώλησης των εμπορευμάτων της εταιρείας, διευκολύνοντας την παραγγελιοληψία, τις τιμολογήσεις, την παρακολούθηση της αποθήκης και την ροή εργασιών και πελατολογίου μέσω KPIs. Η ενσωματωμένη λογιστική διαχείριση προσφέρει άμεση και ακριβή πληροφόρηση των χρηματοοικονομικών και λογιστικών δεδομένων. Το Retail Studio παραμετροποιήθηκε ώστε να καλύπτει τις ιδιαίτερες ανάγκες λιανικής των καταστημάτων, διαχειρίζοντας την εμπορική διαχείριση των διαφορετικών κωδικών εμπορευμάτων και τις ανάγκες τιμολόγησης. Η λύση PYLON Commercial Hybrid διαχειρίζεται άρτια όλους τους τομείς της επιχείρησης, παρέχοντας συνεχή παρακολούθηση των τμημάτων, άμεση πληροφόρηση των στοιχείων κάθε τμήματος και ανάλυση των ροών εργασίας κάθε καταστήματος.

Συνεργάτης:

Τα Οφέλη

Η διαλειτουργικότητα που προσφέρει η λύση PYLON Commercial Hybrid βοήθησε στην αρτιότερη παρακολούθηση του συνόλου των τμημάτων της επιχείρησης, μείωσε σε υψηλό βαθμό τους χρόνους διαχείρισης των διαφόρων εργασιών και βελτιστοποίησε την παρακολούθηση της αποθήκης των χιλιάδων κωδικών εμπορευμάτων. Έδωσε παράλληλα στη διοίκηση, τα μέσα για την καλύτερη τήρηση και παρακολούθηση των οικονομικών δεδομένων της επιχείρησης και προσέφερε εργαλεία για άμεσο reporting, ενώ βοήθησε καίρια στη λήψη αποφάσεων.

Δήλωση αντιπροσώπου

“Η DK INFOMATIC και τα στελέχη της προσφέρουν σταθερά και απρόσκοπτα υψηλού & ποιοτικού επιπέδου υπηρεσίες!

Η DK INFOMATIC, ο κος Δημήτρης Καρμής και οι συνεργάτες του, με τη τεχνογνωσία και τα μέσα που διαθέτουν, κατάφεραν να ενοποιήσουν το σύνολο των  διεργασιών των διαφορετικών τμημάτων της επιχείρησής μας, προσφέροντάς μας τη δυνατότητα να έχουμε πληρέστατη και άμεση εποπτεία στον ελάχιστο δυνατό χρόνο.”

Πονήρη Ελένη Γενική Διευθύντρια της εταιρείας ΧΑΡΜΑΝΗΣ (G.P. PRODUCTS Α.Ε.)

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν