Έργα

Κρομμύδα Ελένη & ΣΙΑ Ο.Ε.

Δραστηριοποιείται στον χώρο της τροφοδοσίας, διανομής και αποθήκευσης.

Η Εταιρία

Η εταιρεία Κρομμύδα Ελένη & ΣΙΑ Ο.Ε. λειτουργεί από το 1979 και αναπτύσσεται δυναμικά καθιστώντας την ως μια ισχυρή τοπική επιχείρηση στο χώρο της τροφοδοσίας, διανομής και αποθήκευσης.   Το ανθρώπινο δυναμικό διακρίνεται για τη μεγάλη εμπειρία στον ευρύτερο χώρο των supermarket, χονδρεμπορίου, Cash & Carry, Mini Market,εστίασης κλπ. Στα πλαίσια της επέκτασης της δραστηριότητας μας, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να μπει σχεδόν σε όλους του τομείς του τροφίμου όπως των αλλαντικών, παγωτών, κατεψυγμένων πιτών, γαλακτοκομικών, κρεατοσυσκευασμάτων, οσπρίων, παιδικών τροφών, ειδών food service καθώς και προϊόντων καθαρισμού και χαρτικών.

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Η παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο της εξέλιξης των παραγγελιών (παραγγελία, ετοιμασία, πακετοποίηση, φόρτωση, & αποστολή), Η εύρεση ενός ευέλικτου & εύκολου τρόπου δημιουργίας Εμπορικών Πολιτικών που θα ενισχύσει την ανταγωνιστικότητα και τις πωλήσεις σε συνδυασμό με την ανάγκη βελτιστοποίησης όλων των διαδικασιών της εταιρίας, που μέχρι τώρα στηρίζοντας σε custom διαδικασίες, οδήγησαν την εταιρεία Κρομμύδα Ελένη & ΣΙΑ Ο.Ε. στην αναζήτηση ενός νέου μηχανογραφικού συστήματος το οποίο θα καλύπτει “end to end” τις καθημερινές λειτουργίες των διευθύνσεών της, παρέχοντας την απαραίτητη πληροφόρηση για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων από τη διοίκηση.

Η Λύση

Η εταιρεία Κρομμύδα Ελένη & ΣΙΑ Ο.Ε., θέλοντας να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της και να κάνει το επόμενο ψηφιακό της βήμα, επέλεξε τη λύση PYLON Commercial Hybrid και την ANKO GROUP SA, εξουσιοδοτημένο Solution Partner της Epsilon SingularLogic, που υλοποίησε το έργο.

Σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση του νέου μηχανογραφικού συστήματος, εκτός από την φιλικότητα στον χρήστη, την άμεση προσαρμογή του στις διαδικασίες της εταιρίας και το υψηλό VfM (Value for Money) της επένδυσης, είχε η δυνατότητα ανάπτυξής του μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες, για την έγκαιρη κάλυψη μελλοντικών αναγκών.

Το PYLON Commercial Hybrid επιλέχθηκε ύστερα από εκτενή αξιολόγηση λύσεων μηχανογράφησης, καθώς προσφέρει πλήρες business functionality σε όλους τους τομείς που απαιτεί ο κλάδος της τροφοδοσίας, διανομής και αποθήκευσης.

 • Ενδεικτικά δημιουργήθηκε ένας ευέλικτος και εύκολος τρόπος για την δημιουργία πολλαπλών εμπορικών πολιτικών
 • Δημιουργία αυτοματοποιημένων αναφορών (E.R.G.) που θα ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές και απαιτήσεις των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων.
 • Offline & Online δημιουργία & διαχείριση παραγγελιών από οποιοδήποτε σημείο σε συνδυασμό με την δυνατότητα παρακολούθησης οικονομικών στοιχείων πελατών με το PYLON SFA

Συνεργάτης:

Τα Οφέλη

 • Βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών της εταιρίας
 • Ελαχιστοποίηση χρόνου μετάβασης με ελάχιστη προσπάθεια από τα στελέχη της
 • Σημαντική αύξηση αποδοτικότητας με φιλικά προς το χρήστη εργαλεία για ευκολότερη ανάλυση δεδομένων
 • Ενοποίηση όλων των διαδικασιών-λειτουργιών σε μια πλατφόρμα, από την παρακολούθηση παραγγελιών προμήθειας έως και την παράδοση της τελικής παραγγελίας πελάτη
 • Βελτιστοποιημένη παρακολούθηση αποθήκης (α’ & β’ υλών)
 • Επίτευξη άρτιας φόρτωσης με σύστημα πακετοποίησης και αποστολή εμπορευμάτων στο δίκτυο SuperMarket, Χονδρεμπορίου, Cash & Carry, Mini Market
 • Παρακολούθηση προωθητικών ενεργειών και αποστολής απαιτούμενων εγγράφων ανά παράδοση
 • Λήψη παραγγελιών από φορητές συσκευές σε πραγματικό χρόνο
 • Διασύνδεση με εφαρμογές τρίτων για λήψη στατιστικών στοιχείων
 • Δημιουργία πολλαπλών εκτυπωτικών E.R.G για αποστολή στατιστικών σε προμηθευτές
 • Διασύνδεση με web banking για εύκολη αποστολή & λήψη εμβασμάτων
Play Video

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν