Έργα

Κτήμα Παλυβού

Το Κτήμα Παλυβού λειτουργεί από το 1995, όταν το παλιό παραδοσιακό πατητήρι αντικαταστάθηκε από ένα σύγχρονο οινοποιείο, ξεκινώντας τη νέα δυναμική εποχή του.

Η Εταιρία

Σε έναν τόπο, ο οποίος έχει χαρακτηρισθεί ως Ονομασίας Προέλευσης για την σημαντικότερη ίσως Ελληνική ερυθρή ποικιλία το ΑΓΙΩΡΓΗΤΙΚΟ το Κτήμα Παλυβού έχει στην ιδιοκτησία του έναν από τους δύο μεγαλύτερους αμπελώνες στη ζώνη της ΝΕΜΕΑΣ. Πάνω από 300 στρέμματα φυτεμένα κατά κύριο λόγο με Αγιωργήτικο αλλά και με Ροδίτη, Μαλαγουζιά, Chardonnay, Merlot, Cabernet Sauvignon και Syrah, προσφέρουν οίνους με ονομασία ποιότητας.

 

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Το Κτήμα Παλυβού αναζητούσε ένα πρόγραμμα μηχανογράφησης για όλες τις λειτουργίες του (παραγωγική διαδικασία, παραγγελιοληψία, τιμολόγηση και ενσωμάτωση διαδικασιών για την είσοδο στην πλατφόρμα Lotify της ΑΑΔΕ). Τη μηχανογράφηση του Κτήματος Παλυβού ανέλαβε η SoftComm (Gold Partner) του Ομίλου EPSILON NET προχωρώντας στην εγκατάσταση PYLON Commercial Hybrid, Λογιστική, Retail, SFA και Winery.

 

Η Λύση

Με την εγκατάσταση του PYLON Commercial Hybrid καλύπτεται η παραγωγική διαδικασία και η ιχνηλασιμότητα του τελικού προϊόντος. Παράλληλα, διευκολύνεται η παραγγελιοληψία και οι τιμολογήσεις, η παρακολούθηση της ροής εργασιών και του πελατολογίου μέσω KPIs, καθώς και η ενσωματωμένη λογιστική, προσφέροντας τη δυνατότητα για άμεση και ακριβή πληροφόρηση των χρηματοοικονομικών και λογιστικών δεδομένων.

Το PYLON Retail Hybrid παραμετροποιήθηκε βάση των ιδιαίτερων αναγκών λιανικής του Οινοποιείου καλύπτοντας πλήρως την εμπορική διαχείριση των ετικετών οίνου και των παραδοσιακών προϊόντων μέσα από το Gift Shop, καθώς και τις ανάγκες τιμολόγησης των καθημερινών επισκεπτών για τις εκδηλώσεις οινογευσίας που πραγματοποιούνται.

Το PYLON SFA Hybrid ανέλαβε να καλύψει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησης για συνεχή παρακολούθηση καθώς και την ανάγκη των πωλητών της εταιρίας για συνεχόμενη πληροφόρηση των στοιχείων των πελατών και για άμεση αποστολή των παραγγελιών τους ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής ροή εργασιών.

Τέλος το Winery μία επιπρόσθετη λύση κατασκευασμένο και ενσωματωμένο στο PYLON Hybrid από τη SoftComm το οποίο κάνει πλήρη παρακολούθηση οινοποιείων και βιομηχανιών αλκοόλ. Με το Winery η εφαρμογή μπορεί και παρακολουθεί πλήρως τις παραγωγές, αναλώσεις, πωλήσεις κρασιού βάση TARIC & ΕΘΝΙΚΟΥ Κωδικού. Επιπλέον παράγονται αυτόματα όλες οι απαιτητές καταστάσεις ΤΕΛΩΝΕΙΟΥ, ενώ καλύπτεται πλήρως η και η παρακολούθηση του ΕΦΚ οίνου. Η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητα για πλήρη παρακολούθηση ειδών παραγόμενων ή μη βάση παρτίδων, εναρμονιζόμενη πλήρως με τις ανάγκες της πλατφόρμας Lotify της ΑΑΔΕ.

Συνεργάτης:

Τα Οφέλη

  • Αναλυτικό Reporting για το σύνολο της λειτουργίας, που συμβάλλει ουσιαστικά στη λήψη άμεσων αποφάσεων και στην ανάπτυξη της εταιρίας
  • Βελτιστοποίηση της παραγωγικής διαδικασίας
  • Βέλτιστη ροή παραγγελιών – τιμολογήσεων και αποστολών
  • Ελαχιστοποίηση λαθών σε όλες τις διαδικασίες και εργασίες
  • Μείωση χρόνου εργασιών σε όλη τη διάρκεια της εμπορικής διαδικασίας
  • Άμεση διαθεσιμότητα δεδομένων μέσω custom εκτυπωτικών & power analytics
  • Μείωση διαχειριστικού χρόνου μέσω αυτοματοποιήσεων

 

Δήλωση αντιπροσώπου

Αν έπρεπε να χρησιμοποιήσω μόνο 4 λέξεις για να περιγράψω τη συνεργασία μου με την SoftComm αυτές θα ήταν:
Γνώση, Ειλικρίνεια, Επαγγελματισμός, Αποτελεσματικότητα.

Με αφορμή και το επίσημο κλείσιμο του project μας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συγχαρώ σύσσωμη την ομάδα σας για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία σας! Το αποτέλεσμα του νέου μας λογισμικού μηχανογράφησης ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας και είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

Η SoftComm είναι ο συνεργάτης που κατάφερε να ενοποιήσει και να απλοποιήσει όλες τις καθημερινές διεργασίες των διαφορετικών τμημάτων του οινοποιείου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα με μία πληθώρα reports να παίρνουμε τα τελικά αποτελέσματα τα οποία για να λάβουμε έως ώρας ήταν μία πολύπλοκη, δύσκολη και πολύωρη διαδικασία.

Βασιλική Παλυβού
Διαχειρίστρια Κτήματος Παλυβού

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν