Έργα

Θεσσαλική Ανθαγορά

H Γ.& Β. ΓΑΝΩΤΗ & Λ.ΣΤΑΥΡΟΥ Ο.Ε., ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ αυτοματοποιεί τις διαδικασίες της και επιτυγχάνει αύξηση της επιχειρηματικής της αποδοτικότητας με το Galaxy ERP!

Η Εταιρία

Η Γ. & Β. ΓΑΝΩΤΗ & Λ. ΣΤΑΥΡΟΥ Ο.Ε., γνωστή και ως ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ, αποτελεί ηγετική εταιρεία στον κλάδο της Εισαγωγής και Εμπορίας Ανθέων, Φυτών και Συναφών Ειδών. Με εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση πελατών χονδρικής σε όλη τη Θεσσαλία, η εταιρεία έχει καθιερωθεί ως βασικός προμηθευτής της περιοχής.

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Η Γ. & Β. ΓΑΝΩΤΗ & Λ. ΣΤΑΥΡΟΥ Ο.Ε., ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ χρειαζόταν ένα πιο αποδοτικό και ευέλικτο σύστημα διαχείρισης που θα αναβάθμιζε τον τρόπο λειτουργίας της και θα της επέτρεπε να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα τόσο στις απαιτήσεις της αγοράς όσο και στις αυξανόμενες ανάγκες των πελατών της. Οι κυριότερες προκλήσεις που αντιμετώπιζε περιλάμβαναν:

  1. Αυτοματοποίηση της Τιμολόγησης: Χρειαζόταν ένα σύστημα που να επιτρέπει γρήγορη και ακριβή τιμολόγηση τόσο επί αυτοκινήτου κατά τις παραδόσεις όσο και στα κεντρικά γραφεία, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και τα λάθη.
  2. Κεντρική Διαχείριση Αποθεμάτων: Η παρακολούθηση και ο συντονισμός των αγορών από Ελλάδα και εξωτερικό απαιτούσαν μια κεντρική πλατφόρμα για την οργάνωση και καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων και των παραγγελιών.
  3. Βελτίωση της Οικονομικής Διαχείρισης: Η ανάγκη για καλύτερη παρακολούθηση των εξόδων και των εσόδων, καθώς και η εύκολη αποστολή των δεδομένων στο myDATA, ήταν κρίσιμη ήταν κρίσιμη για τη συμμόρφωση με τις φορολογικές απαιτήσεις.
  4. Εξοικονόμηση Χρόνου και Πόρων: Οι διαδικασίες που απαιτούσαν μεγάλο χρόνο και ανθρώπινο δυναμικό έπρεπε να αυτοματοποιηθούν, επιτρέποντας στο προσωπικό να εστιάσει σε πιο στρατηγικές δραστηριότητες.

Η Λύση

Η Γ.& Β. ΓΑΝΩΤΗ & Λ.ΣΤΑΥΡΟΥ Ο.Ε., ΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΑΝΘΑΓΟΡΑ θέλοντας να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της και να κάνει το επόμενο ψηφιακό της βήμα, επέλεξε ως στρατηγικούς συνεργάτες την Epsilon SingularLogic με τη λύση Galaxy ERP και την PRAXIS – ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΠΑΡΑΘΥΡΑΣ Ι. ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., εξουσιοδοτημένο Συνεργάτη της Epsilon SingularLogic, η οποία υλοποίησε το έργο.

Σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση του νέου μηχανογραφικού συστήματος, εκτός από την φιλικότητα στον χρήστη, την άμεση προσαρμογή του στις διαδικασίες της εταιρίας και το υψηλό Value for Money της επένδυσης, είχε η δυνατότητα ανάπτυξής του μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες, για την έγκαιρη κάλυψη μελλοντικών αναγκών.

Συνεργάτης:

Τα Οφέλη

Υιοθετώντας το Galaxy ERP η Γ. & Β. ΓΑΝΩΤΗ & Λ. ΣΤΑΥΡΟΥ Ο.Ε. απέκτησε σημαντικά οφέλη που ενίσχυσαν την ανταγωνιστικότητά της και βελτίωσαν την αποδοτικότητά της:

  • Βελτιστοποίηση Επιχειρηματικών Διαδικασιών: Με την αυτοματοποίηση και την απλοποίηση των διαδικασιών, απέκτησε μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στις καθημερινές της λειτουργίες, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο διεκπεραίωσης και τα κόστη.
  • Γρήγορη και Εύκολη Τιμολόγηση Επί Αυτοκινήτου: Οι πωλητές μπορούν πλέον να τιμολογούν απευθείας από το αυτοκίνητο, μειώνοντας τον χρόνο και τα λάθη και εξασφαλίζοντας την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών.
  • Online Παρακολούθηση Πελατών και Υπολοίπων: Η παρακολούθηση υπολοίπων πελατών και των καρτελών τους σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει στα στελέχη να εξυπηρετούν τους πελάτες από όπου και εάν βρίσκονται.
  • Άμεση Αποστολή Δεδομένων στο myDATA: Αυτόματη και άμεση ενημέρωση των εσόδων, διασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τις φορολογικές απαιτήσεις.
  • Εύκολη Εξαγωγή και Ενημέρωση Τιμοκαταλόγων: Απλοποίηση της διαδικασίας διαχείρισης των τιμοκαταλόγων επιτρέποντας την άμεση προσαρμογή στις αλλαγές της αγοράς και διασφαλίζοντας την ανταγωνιστικότητά της.
  • Συνολική Βελτίωση Οικονομικής Διαχείρισης: Η ενσωματωμένη λειτουργία του βιβλίου εσόδων-εξόδων επιτρέπει την πλήρη και λεπτομερή παρακολούθηση των οικονομικών στοιχείων, διευκολύνοντας τη λήψη ενημερωμένων οικονομικών αποφάσεων.
Play Video

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν