Ενημερωτική Ημερίδα από τoν Όμιλο Epsilon Net και την Info Quest Technologies με την υποστήριξη της Microsoft «Ταμείο Ανάκαμψης: Πρόγραμμα κουπονιών (VOUCHERS) για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων»

Ο Όμιλος  Epsilon Net, με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις δυνατότητες ενίσχυσης του ψηφιακού μετασχηματισμού των ελληνικών επιχειρήσεων από το Ταμείο Ανάκαμψης, διοργανώνει την Πέμπτη 02 Ιουνίου 2022 (17:00 – 19:00) ενημερωτική ημερίδα με την συνεργασία της Ιnfo Quest Technologies και την υποστήριξη της Microsoft, με τίτλο: «Ταμείο Ανάκαμψης: Πρόγραμμα κουπονιών (VOUCHERS) για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των ΜικροΜεσαίων Επιχειρήσεων».

Σκοπός του νέου προγράμματος «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ» είναι η επιτάχυνση του ψηφιακού μετασχηματισμού των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων της χώρας, που δραστηριοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κλάδων της οικονομίας, προσφέροντας την δυνατότητα  προμήθειας ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του συστήματος των «vouchers» με εξαιρετικά απλοποιημένες διαδικασίες.

Το ύψος των vouchers αυξάνει ανάλογα με το μέγεθος της επιχείρησης (αριθμός Ετήσιων Μονάδων Εργασίας το 2021) και κυμαίνεται από 900 έως 18.000 ευρώ, παρέχοντας επιδότηση 90% του προϋπολογισμού  απόκτησης των ψηφιακών εργαλείων και των σχετικών υπηρεσιών. Ο προϋπολογισμός του προγράμματος, το οποίο χρηματοδοτείται στο σύνολό του από τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης ανέρχεται σε 180.000.000€ και ο στόχος είναι να ενισχυθούν 80.000-100.000 επιχειρήσεις.
Η έγκαιρη και σωστή ενημέρωση αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για τους δικαιούχους των λύσεων. Στο πλαίσιο αυτό η θεματολογία της ενημερωτικής παρουσίασης θα επικεντρωθεί:

  • στη διαδικασία και την ημερομηνία έναρξης των αιτήσεων
  • στις κατηγορίες των επιχειρήσεων και τα κριτήρια επιλογής τους
  • στη δυνατότητα αξιοποίησης ολοκληρωμένες προτάσεων για την ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων

Στα καίρια αυτά ερωτήματα θα επιχειρήσουν να δώσουν απαντήσεις:

  • η κα Γιώτα Παπαρίδου, Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΠΕ
  • ο κ. Θάνος Δήμας, Εκτελεστικός Σύμβουλος του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης,

ενώ εισηγήσεις σχετικά με το Πρόγραμμα και τα Ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων για τον ψηφιακό μετασχηματισμό, που περιλαμβάνουν λύσεις επιχειρηματικού λογισμικού, ηλεκτρονικής τιμολόγησης, εργαλείων collaboration και λύσεων security & E-commerce που προτείνονται, θα πραγματοποιήσουν:

  • ο κ. Αντώνης Σταματόπουλος, Commercial Director της Info Quest Technologies
  • ο κ. Χρόνης Τζερεφός, Territory Channel Manager της Microsoft, και
  • ο κ. Πέτρος Κοραλής, Sales Director της Epsilon Net,

 

Χορηγοί επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι το e-forologia.gr, και το capital.gr
Για την δήλωση συμμετοχής σας ακολουθείστε το Link.