Το Galaxy Enterprise Suite της Epsilon SingularLogic εξελίσσεται διαρκώς, ανταποκρινόμενο στα latest tech trends

Κωνσταντίνος Χατζηγεωργίου | 03.06.2022 |  ICTplus

 

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από την αύξηση του ρυθμού απορρόφησης νέων τεχνολογιών επιταχύνοντας τον εκσυγχρονισμό των επιχειρήσεων και μετασχηματίζοντας τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και ζούμε. Νέες τεχνολογίες έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αναδεικνύοντας πως η επένδυση και αξιοποίησή τους αποτελεί καθοριστικό παράγοντα για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας και της ανταγωνιστικότητάς τους.

Στο πλαίσιο αυτό, η ευελιξίαη προσαρμοστικότητα και το enterprise mobility σε συνδυασμό με τη συλλογή και διαχείριση των data αποτελούν βασικά κριτήρια για την επιλογή και λειτουργία ενός ERP συστήματος!

Στην Epsilon SingularLogicμέλος του Όμιλου Epsilon Net, ακούμε και προβλέπουμε τις ανάγκες της αγοράς. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένη λειτουργικότητα, αποτελεσματικότητα και την ανταγωνιστικότητα  που χρειάζονται για να διαπρέπουν. Εκσυγχρονίζουμε συνεχώς τις λύσεις μας, ώστε να ανταποκρίνονται στις διεθνείς τάσεις, παραμένοντας σύννομες με τους εγχώριους νομοθετικούς/φοροτεχνικούς κανονισμούς.

 

Το Galaxy Enterprise Suite της Epsilon SingularLogic εξελίσσεται διαρκώς, ανταποκρινόμενο στα latest tech trends

Στο πλαίσιο αυτής της φιλοσοφίας, κυκλοφόρησε η νέα έκδοση της σουίτας εφαρμογών Galaxyη οποία, όχι μόνο βελτίωσε τις ήδη υπάρχουσες λειτουργικότητες, αλλά πρόσθεσε και νέες σημαντικές καινοτομίες, όπως:

 • τη συνολική παρακολούθηση των επιχειρησιακών λειτουργιών
 • enterprise mobility
 • ταχύτητα εκτέλεσης εργασιών
 • αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των data
 • multichannel customer experience
 • αναλυτικό reporting

που ενσωματώνονται πλέον στη version 38ισχυροποιώντας τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των επιχειρήσεων που αξιοποιούν ήδη το Galaxy Enterprise Suite.

Ενδεικτικά σημεία υπεροχής της νέας έκδοσης:

 • Επαυξημένο Enterprise Μobility και ταχύτητα στην εκτέλεση των εργασιών μέσω Redesign και επέκταση της λειτουργικότητας του Galaxy WebAct
  Το Galaxy WebAct είναι ένας web client του Galaxy και κατ’ ουσία αποτελεί ένα mini Web ERP σύστημα που επιτρέπει στο χρήστη να διαμορφώνει το περιβάλλον εργασίας στις δικές του ανάγκες και προτιμήσεις, έχοντας άμεση πρόσβαση στις πληροφορίες που χρειάζεται online, από οποιαδήποτε συσκευή, από όπου και εάν βρίσκεται. Η νέα έκδοση web client του Galaxy παρέχει ταχύτητα στην εκτέλεση των εργασιών μέσω του ολικού redesign και των επεκτάσεων στο σύνολο των υποσυστημάτων.
 • Ευελιξία στη mobile διαχείριση αποθεμάτων
  Επενδύοντας συνεχώς σε λύσεις Supply Chain και ειδικότερα σε Warehouse Management Systems, το Galaxy επιτρέπει σε οποιαδήποτε συσκευή με Android 7.1+ περιβάλλον να λειτουργεί ως τερματικό διαχείρισης αποθηκών, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση του κόστους εξοπλισμού, ευκολία στη χρήση, υψηλή ταχύτητα και μέγιστη ασφάλεια στην εκτέλεση των εργασιών αποθήκης. Παράλληλα διατηρεί cross platform functionality διευκολύνοντας τη σταδιακή απόσυρση παλαιότερων συσκευών.​
 • Multichannel customer experience με διασύνδεση με social media
  Επιτυγχάνεται μέσω της διασύνδεσης με το Hootsuite, όπου τα threads επικοινωνίας των Facebook, Twitter και Instagram μετατρέπονται σε αιτήματα, εργασίες, συναντήσεις και ευκαιρίες πώλησης, μέσα στο Galaxy CRM, εξασφαλίζοντας απευθείας επικοινωνία και εξυπηρέτηση των πελατών.
 • Προηγμένα εργαλεία για την τήρηση Ηλεκτρονικών Βιβλίων
  Επιτυγχάνεται μέσω του module “myData Advanced” που παρέχει ειδικές λίστες συνόψεων με δυνατότητες μαζικών εργασιών, μαζικές αντιστοιχίσεις παραστατικών εξόδων, αυτόματη συμπλήρωση δεδομένων άρθρου/εγγραφής, δυνατότητες χρονοπρογραμματισμού και επιπρόσθετη λειτουργικότητα που επιτρέπει την αυτοματοποίηση των καθημερινών εργασιών με όφελος την εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση του λειτουργικού κόστους.

 

Οι ανωτέρω λειτουργικότητες σε συνδυασμό με πολλές περισσότερες (πρόσθετη λειτουργικότητα xVan, επιβεβαίωση εγγράφων, πλάνα στοχοθεσίας πωλητών, σύνθετα κυκλώματα ενεργειών promo, νέα φορολογικά έντυπα, κ.α.) που ενσωματώνονται στην έκδοση 38 αποδεικνύουν στην πράξη τη δέσμευση της Epsilon SingularLogic να ανταποκρίνεται στις αυξημένες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των οργανισμών με τον πιο σύγχρονο τρόπο, επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής, που διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα και την ανταγωνιστικότητά τους.