Τα οφέλη της συνεργασίας με την Skroutz και τα επόμενα σχέδια του Ομίλου Epsilon Net

Ανδρέας Γρίμπελας| BnB Daily | 1 Ιούλιου 2022

 

Για τη συνεργασία με το skroutz.gr, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, μίλησε στο BnB Daily ο Ανδρέας Γρίμπελας, General Manager της Epsilon SingularLogic και Chief Technology Officer (CTO) του Ομίλου Epsilon Net. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Γρίμπελας, η εταιρεία επεξεργάζεται ήδη, τη διασύνδεση και με το Galaxy ERP της Epsilon SingularLogic.

Τα οφέλη της συνεργασίας με την Skroutz και τα επόμενα σχέδια του Ομίλου Epsilon Net


ΣΕ ΤΙ ΑΦΟΡΑ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Η σύμπραξη μεταξύ του Ομίλου Epsilon Net και του skroutz.gr ξεκινά με το integration των λύσεων Epsilon Smart (web λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης), καθώς και με το Pylon ERP (ERP λύση για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων), με την πλατφόρμα skroutz.gr, “προσφέροντας την πλέον ενδεδειγμένη λύση πώλησης μέσα από μία εφαρμογή”, όπως ανέφερε ο κ. Γρίμπελας.

 

“ΚΟΙΝΟ ΟΡΑΜΑ”

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, “η συνεργασία του Ομίλου Epsilon Net με την Skroutz εκφράζει το κοινό όραμα των δύο εταιρειών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων στην Ελλάδα”.

“Όντες ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συγκεκριμένη συνεργασία, ήδη, επεξεργαζόμαστε τη διασύνδεση και με το Galaxy ERP της Epsilon SingularLogic, ώστε να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας”, συμπλήρωσε ο κ. Γρίμπελας.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Γρίμπελας, οι skroutz-ready λύσεις έχουν ήδη, ενσωματωθεί στο Skroutz Marketplace. “Οι λύσεις μας συνδέονται και λειτουργούν απόλυτα αρμονικά με το skroutz.gr, ώστε η εμπειρία του χρήστη να είναι ξεχωριστή, τονίζοντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά που έχουν και οι δύο πλατφόρμες”, πρόσθεσε.

 

ΤΑ ΟΦΕΛΗ

Σύμφωνα με τον κ. Γρίμπελα, οι ειδικά σχεδιασμένες λύσεις παρέχουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εργαλεία και αυτοματισμούς για να είναι άμεσα παραγωγικές.

Μέσα από μια εφαρμογή, ενημερώνονται, εύκολα και γρήγορα, πολλαπλά συστήματα, χωρίς λάθη στην αποθήκη και την αποδοχή των παραγγελιών.

Παράλληλα, οι λύσεις συμβάλλουν στη μείωση του κόστους λειτουργίας των επιχειρήσεων και στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών τους, ενώ αποφεύγονται οι χρονοβόρες διαδικασίες εκτέλεσης των παραγγελιών.