Έργα

Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου

Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου

Η Εθνική Πινακοθήκη-Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, ένα από τα σημαντικότερα μουσεία της χώρας.

Η Εταιρία

Η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου ιδρύθηκε στις 10 Απριλίου 1900 με θεσμικό ρόλο τη  συλλογή, διαφύλαξη, συντήρηση, μελέτη και έκθεση έργων τέχνης, με σκοπό την αισθητική καλλιέργεια του κοινού, τη δια βίου εκπαίδευση και την αυτογνωσία των Ελλήνων. Περικλείει στις συλλογές της περισσότερα από 20.000 έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής και άλλων μορφών τέχνης και αποτελεί το θησαυροφυλάκιο της νεότερης ελληνικής καλλιτεχνικής δημιουργίας, ενώ επιπλέον διαθέτει μία αξιόλογη συλλογή δυτικοευρωπαϊκής ζωγραφικής.

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Βασικότερη ανάγκη της Εθνικής Πινακοθήκης ήταν η ενιαία παρακολούθηση όλων των δραστηριοτήτων και διαδικασιών της, που αφορούν στην Οικονομική Διαχείριση, στη Διαχείριση Παραγγελιών και Προμηθειών, στις εγκριτικές ροές, καθώς και στη συνολική πληροφόρηση. Επιπλέον, χρειαζόταν μια συνολική λύση για την αποτελεσματική διαχείριση των πωλήσεων στα επτά πωλητήρια – εκδοτήρια που διαθέτει το Μουσείο, για τις  πωλήσεις καταλόγων και διαφόρων άλλων ειδών που πλαισιώνουν την παρουσίαση των εκθέσεων στους επισκέπτες του.

Η Λύση

Η Εθνική Πινακοθήκη – Μουσείο Αλεξάνδρου Σούτσου, θέλοντας να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της και να κάνει το επόμενο ψηφιακό της βήμα, επέλεξε ως στρατηγικούς συνεργάτες την Epsilon SingularLogic με τις λύσεις Galaxy ERP και Galaxy Retail και την CBS – Computing Business Solutions, πιστοποιημένο Business Partner της Epsilon SingularLogic, για την υλοποίηση του έργου.

Η Εθνική Πινακοθήκη μέσω του Galaxy ERP έχει αυτοματοποιήσει και οργανώσει τις διαδικασίες της, έχοντας τον πλήρη έλεγχο των λειτουργιών της, εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικό λειτουργικό χρόνο και κόστος. Με το Galaxy Retail διασφαλίζει την απρόσκοπτη επικοινωνία των POS με το ERP, για την καλύτερη διαχείριση των αποθεμάτων, την εξάλειψη λαθών, ενώ παράλληλα αναβαθμίζει την εμπειρία των επισκεπτών της.

Τα Οφέλη

Η υιοθέτηση του Galaxy, εξασφάλισε στην Εθνική Πινακοθήκη, σημαντικά οφέλη:

  • Βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών
  • Ενιαία διαχείριση όλων των διαδικασιών για το σύνολο των διαφορετικών δραστηριοτήτων της
  • 10% μείωση λειτουργικού κόστους
  • 50% εξοικονόμηση χρόνου, μέσω αυτοματοποιημένων διαδικασιών
  • 24×7 αξιόπιστη λειτουργία συστήματος
  • Αυξημένο έλεγχο των διαδικασιών και ενεργειών και εξάλειψη των διαχειριστικών λαθών
  • Real- time πρόσβαση σε δεδομένα μέσω οποιαδήποτε συσκευής
  • Ταχύτερη λήψη αποφάσεων, μέσα από ακριβείς αναφορές και αξιόπιστες στατιστικές αναλύσεις
Play Video

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν