Έργα

myThiki O.E.

Δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίας αξεσουάρ και εξοπλισμού ειδών κινητής τηλεφωνίας

Η Εταιρία

H myThiki O.E. δραστηριοποιείται στον κλάδο εμπορίας αξεσουάρ και εξοπλισμού ειδών κινητής τηλεφωνίας και ειδών σπιτιού προσφέροντας επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους πελάτες της. Η ανοδική πορεία της εταιρίας και του ηλεκτρονικού εμπορίου τα τελευταία χρόνια αποτυπώνονται και αναδεικνύονται με την παρουσία της στην Ελληνική αγορά με 5 φυσικά καταστήματα σε Σέρρες, Καβάλα & Αθήνα και με δύο (2) ηλεκτρονικά καταστήματα.

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Η ανάγκη για ενοποιημένη διαχείριση των φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων της εταιρίας σε συνδυασμό με την ανάγκη άμεσης ενημέρωσης όλων των σημείων πώλησης (ηλεκτρονικά & φυσικά) που μέχρι τώρα βασίζονταν σε πολλαπλές εφαρμογές, οδήγησαν την myThiki στην αναζήτηση ενός ευέλικτου πληροφοριακού συστήματος το οποίο θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες διασύνδεσης με πολλαπλά συστήματα τρίτων και μέγιστη αυτοματοποίηση των διαδικασιών της παρέχοντας άμεση ενημέρωση σε όλα τα τμήματα της εταιρίας.

Η Λύση

Η myThiki, θέλοντας να εκσυγχρονίσει τη λειτουργία της και να κάνει το επόμενο ψηφιακό της βήμα, επέλεξε ως στρατηγικούς συνεργάτες την Epsilon SingularLogic με τη λύση Galaxy Enterprise Suite και την ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΩΡΟΥ Χ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Α. Ο.Ε. – Cluster CIS, εξουσιοδοτημένο Solution Partner της Epsilon SingularLogic που υλοποίησε το έργο.

Σημαντικό ρόλο στην αξιολόγηση του νέου πληροφοριακού συστήματος, εκτός από την φιλικότητα στον χρήστη, την άμεση προσαρμογή του στις διαδικασίες της εταιρίας, είχε η δυνατότητα ανάπτυξής του μέσα από σύγχρονες τεχνολογίες, για την έγκαιρη κάλυψη μελλοντικών αναγκών και η παρεχόμενη δυνατότητα του πληροφοριακού συστήματος για άμεση διασύνδεση με πολλαπλά συστήματα τρίτων, eCommerce Stores, πολλαπλές εταιρίες Courier.

Το Galaxy Enterprise Suite επιλέχθηκε ύστερα από εκτενή αξιολόγηση λύσεων πληροφοριακών συστημάτων, καθώς προσφέρει πλήρες business functionality σε όλους τους τομείς που απαιτεί ο κλάδος εταιριών που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Galaxy Modules & Functionality

Χρησιμοποιήθηκαν τα εργαλεία:

 • Galaxy API – WebShop Connector
 • Galaxy CRM
 • Custom Galaxy SMS
 • Custom Galaxy seConnector
 • Custom Galaxy Courier Voucher

Τα Οφέλη

 • Βελτιστοποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών της εταιρίας
 • Ελαχιστοποίηση χρόνου μετάβασης με ελάχιστη προσπάθεια από τα στελέχη της
 • Σημαντική αύξηση αποδοτικότητας με φιλικά προς το χρήστη εργαλεία για ευκολότερη ανάλυση δεδομένων
 • Αμφίδρομη διασύνδεση με δύο (2) ηλεκτρονικά καταστήματα και ολιστική διαχείριση των δεδομένων όλων ειδών για τα ηλεκτρονικά καταστήματα (γενικά στοιχεία ειδών, τιμολογιακές πολιτικές, φωτοκατάλογοι, εμπορικές πολιτικές, εκπτωτικοί κανόνες κατηγοριών) μέσα από το Galaxy Enterprise Suite.
 • Αυτόματη έκδοση αποδεικτικών αποστολής για Γενική Ταχυδρομική, Courier Center, Speedex, ACS, ELTA και παρακολούθηση αποδόσεων αντικαταβολών από το Galaxy Enterprise Suite.
 • Αυτόματη ενημέρωση πελατών για την κατάσταση των παραγγελιών τους με mail notifications και SMS push notifications μέσα από το Galaxy Enterprise Suite.
 • Δημιουργία νέων ηλεκτρονικών καταστημάτων myThiki & Sunreyes
 • Καθολική εφαρμογή ιδιοπαραγώμενου λογισμικού της Cluster CIS για αυτόματη διασύνδεση του Galaxy Enterprise Suite με ηλεκτρονικά καταστήματα GO:Core Galaxy

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν