Έργα

Ν.Ι. ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε.

Εταιρία που δραστηριοποιείται στους τομείς ηλεκτρονικού εμπορίου, εισαγωγών και χονδρεμπορίου

Η Εταιρία

Η myshoe – Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται στους τομείς ηλεκτρονικού εμπορίου, εισαγωγών και χονδρεμπορίου. Στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου διαχειρίζεται τέσσερα e-shops, με πρωταρχικό σημείο αναφοράς το διεθνώς πολυβραβευμένο myshoe.gr. Παράλληλα, αντιπροσωπεύει και διανέμει σε Ελλάδα και Κύπρο τη γνωστή γαλλική εταιρία LaRedoute, μέσω του επιτυχημένου laredoute.gr, καθώς και την καταξιωμένη Samsonite, μέσω του Samsonite.gr. Επίσης, έχει αναπτύξει και διαχειρίζεται τις εμπoρικές δραστηριότητες του fashion brand Ancient Greek Sandals (AGS) και του αντίστοιχου e-shop, ancient-greek-sandals.com.

Επιχειρηματική Πρόκληση / Ανάγκη

Βασικότερη ανάγκη της εταιρίας ήταν η διαχείριση των παραγγελιών από τα τέσσερα (4) e-shop που διαχειρίζεται. Συγκεκριμένα οι αυτοματοποιήσεις, οι έλεγχοι, η επικοινωνία με τρίτα συστήματα και η διαχείριση των χιλιάδων χρωματολογίων και μεγεθολογίων ήταν οι αρχικοί λόγοι για να αναβαθμίσει το σύστημά της και μέσω αυτού να μπορέσει να εξυπηρετεί καθημερινά ένα διαρκώς αυξανόμενο όγκο παραγγελιών. Επιπλέον, η ουσιαστική πληροφόρηση ήταν απολύτως απαραίτητη για να έχουν σε καθημερινή βάση την πραγματική εικόνα της πορείας της επιχείρησης.

Η Λύση

Η myshoe Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε. επέλεξε για την αναβάθμισή της το πληροφοριακό σύστημα Galaxy και συγκεκριμένα τα υποσυστήματα ERP, Retail και CRM θέλοντας να καλύψει όλους τους τομείς της επιχειρηματικής της δραστηριότητας. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση του Galaxy της Epsilon SingularLogic με τα τέσσερα e-shop της myshoe – Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε., για την αποτελεσματική διαχείριση του μεγάλου όγκου παραγγελιών της και την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του διεθνούς πελατολογίου της.

Η λύση καλύπτει:

 • Διαλειτουργικότητα με 4 e-shops
 • Παρακολούθηση των αντικαταβολών και των υπολοίπων των πελατών
 • Παρακολούθηση των brands που αντιπροσωπεύει. Καλύφθηκε η ανάγκη πληροφόρησης της κινητικότητας των ειδών ανά brand, ώστε να λαμβάνονται άμεσα επιχειρηματικές αποφάσεις για την προώθηση εμπορευμάτων.
 • Κοστολόγηση Αποθεμάτων
 • Αυτοματοποίηση Διεταιρικών συναλλαγών
 • Galaxy Retail για τα καταστήματα λιανικής
 • Διαχείριση του συνόλου της επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως παρακολούθηση των brands, τις χονδρικές πωλήσεις, τις αγορές και τους προμηθευτές της, τη λιανική, την Οικονομική διαχ/ση κ.λπ.
 • Μέσω του Reporting του Galaxy υπάρχει καθημερινή ενημέρωση με πληροφορίες όπως, πλήρης έλεγχος και ανάλυση των παραγγελιών που έρχονται από τα e- shops, μέσος χρόνος εξυπηρέτησης παραγγελιών ανά παραγγελία και e- shop, εξέλιξη των παραγγελιών ανά κατάσταση, εκκρεμείς παραγγελίες, ανάλυση και κερδοφορία ανά κανάλι πώλησης κ.ά..

Τα Οφέλη

Η υιοθέτηση του Galaxy, καθώς και η ενσωμάτωση βέλτιστων επιχειρηματικών πρακτικών, εξασφάλισε στην εταιρία, σημαντικά οφέλη:

 • Απρόσκοπτη και αμφίδρομη επικοινωνία του ERP με τα e-shops
 • Απρόσκοπτη και αμφίδρομη επικοινωνία του ERP με τα εξωτερικά συστήματα που συντελούν στην καθημερινή διαχείριση της δραστηριότητας της εταιρίας
 • 15% Βελτίωση του χρόνου ολοκλήρωσης της παραγγελίας
 • 10% Μείωση των διαδικασιών συλλογής των παραγγελιών
 • Αυτοματοποιημένη εκτύπωση των vouchers ταχυμεταφοράς & αμφίδρομη επικοινωνία με τις εταιρείες ταχυμεταφορών, που συνέβαλε στην απαλειφή τυχόν λαθών, στην ταχύτερη διεκπεραίωση των παραγγελιών, αλλά και την αυτοματοποιημένη ενημέρωση των πελατών
 • 10% Βελτίωση του χρόνου αποστολής των παραγγελιών
 • 40% Αύξηση παραγγελιών
 • Αυτοματοποιήσεις διαδικασιών που εξασφαλίζουν ταχύτητα και μηδενισμό λαθών
 • Αναλυτική πληροφόρηση με κρίσιμες πληροφορίες για την πορεία και την εικόνα της επιχείρησης, με άμεσο και κατανοητό τρόπο, έχοντας τη δυνατότητα πλοήγησης μέχρι την πρωτογενή πληροφορία

Δήλωση αντιπροσώπου

«Η επένδυση στο Galaxy αποτελεί για την εταιρία μας στρατηγικό πυλώνα λειτουργίας και μελλοντικής ενδυνάμωσης. Η μέχρι σήμερα γρήγορη ανάπτυξη και τα μελλοντικά μας σχέδια συνέθεσαν ένα περιβάλλον πολλαπλών αναγκών για ολοκληρωμένη αυτοματοποιημένη διαχείριση, λειτουργία και πληροφόρηση σε όλα τα στάδια. Το Galaxy μας παρέχει όλες τις λύσεις που αναζητούσαμε και χάρη στις συντονισμένες και μεθοδικές προσπάθειες της Epsilon SingularLogic και τη στενή στρατηγική συνεργασία που έχουμε χτίσει τις προηγούμενες δεκαετίες, καταφέραμε και ολοκληρώσαμε το έργο σε συντομότερο διάστημα. Η λειτουργική ενίσχυση που το Galaxy μας προσφέρει ήρθε μάλιστα την κατάλληλη περίοδο, καθώς οι εντυπωσιακά αυξημένες πωλήσεις δεν θα μπορούσαν να ικανοποιηθούν αποτελεσματικά, αν δεν είχε γίνει η επένδυση. Πλέον, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ταχύτερα, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη αγοραστική εμπειρία, έχουμε τον έλεγχο και την αμεσότητα της πληροφόρησης και λαμβάνουμε γρήγορα αποφάσεις»

Ευάγγελος Μανουδάκης, Γενικός Διευθυντής της myshoe Ν.Ι.ΜΙΝΟΓΛΟΥ Α.Ε.

Προϊόντα που χρησιμοποιήθηκαν